The safe choice

MARE vart etablert i 1999, og er lokalisert med hovudkontor i Ulsteinvik, sentralt i den maritime klynga på Sunnmøre. Vi er stolte over å vere ein profesjonell leverandør av redningsbåtar og bysser til den maritime industrien over heile verda. Med eit breitt spekter av høgkvalitetsprodukt er vi eit sikkert val for våre kundar.

Siste nytt

Mare er opptatt av design i alle ledd, både når det gjeld produkt og profil. Vi er stolte av å vise fram vår oppdaterte logo og nettstad. Logoen har fått ny og tydelegare font, og står betre i stil med bølgja i det eksisterande logoelementet vårt. Nettstaden har fått eit meir delikat og enklare design, og gir deg som kunde ei betre oversikt og informasjon om alle våre produkt. Vi håpar du likar det!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 weeks ago
Mare Safety
Alt klart til dåp!

Alt klart til dåp! ... See MoreSee Less

3 weeks ago
Mare Safety
🍾🎉

🍾🎉Vi ønsker deg velkommen til dåp i morgen på Møhlenpris ved BI-stranden kl. 14. Her kommer flere av våre samarbeidspartnere på sjø og land, blant annet representanter fra politi, brannvesen, ambulansen, kystvakten og mange flere! Det blir taler, underholdning, sol og masse båtis. Ta turen du og da vel! ... See MoreSee Less

1 month ago
Mare Safety
Come visit our stand A1-225! #Nor-Fishing 2022

Come visit our stand A1-225! #Nor-Fishing 2022 ... See MoreSee Less