The safe choice

MARE vart etablert i 1999, og er lokalisert med hovudkontor i Ulsteinvik, sentralt i den maritime klynga på Sunnmøre. Vi er stolte over å vere ein profesjonell leverandør av redningsbåtar og bysser til den maritime industrien over heile verda. Med eit breitt spekter av høgkvalitetsprodukt er vi eit sikkert val for våre kundar.

Siste nytt

Mare er opptatt av design i alle ledd, både når det gjeld produkt og profil. Vi er stolte av å vise fram vår oppdaterte logo og nettstad. Logoen har fått ny og tydelegare font, og står betre i stil med bølgja i det eksisterande logoelementet vårt. Nettstaden har fått eit meir delikat og enklare design, og gir deg som kunde ei betre oversikt og informasjon om alle våre produkt. Vi håpar du likar det!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Mare Safety
Visit us, stand C03-15

Visit us, stand C03-15 ... See MoreSee Less

2 months ago
Mare Safety
Mare Safety is attending NorShipping, come meet us at STAND C03-15 from 4-7 april!

Hope to see you there.

Mare Safety is attending NorShipping, come meet us at STAND C03-15 from 4-7 april!

Hope to see you there.
... See MoreSee Less

3 months ago
Mare Safety

Båten til Røde Kors Hordaland er i rute! Vi handlar kortreist så etter skrogbygging i Haugsbygda er det klart for overflatebehandling på Osneset! Moldskred Renovasjon gjennomførte plettfri forflytning i utfordrande vèr! #tentek #ulsteingroup #moldskredrenovasjon ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Sindre Aga Fonnes